Hilversum

Het model Hilversum is een twee-onder-een kap woning met de uitstraling van een jaren dertig woning maar dan volgens de normen van nu. De woning heeft een bruto vloeroppervlak van 280m2 en een woonoppervlak van 210 mm2. Naast een ruime badkamer en 3 royale slaapkamers op de verdieping, biedt de riante zolder genoeg mogelijkheden voor nog eens 2 slaapkamers of een fikse hobbyruimte. Standaard is de woning voorzien van een schoorsteen voor een open haard.

Er is volop gelegenheid om de woning naar eigen inzicht in te delen. Open keuken of juist een traditionele kamer en suite? Het is allemaal mogelijk.

Een stenen buitenberging met een vloeroppervlak van 17,5m2 behoort standaard bij de woning. Een stenen garage geheel in de stijl van het huis is ook een mogelijkheid.

Afhankelijk van uw wensen, de omgeving en de eisen die plaatselijke welstandscommissie stelt, zijn diverse variaties in kleur- en materiaalgebruik mogelijk. Samen met onze architect bepaalt u zelf de kleur van gevelsteen, dakpannen en het buitenschilderwerk.