Bilthoven

Het model Bilthoven is een vrijstaande woning met de uitstraling van een jaren dertig woning maar dan volgens de normen van nu. De woning heeft een bruto vloeroppervlak van 350m2. en een woonoppervlak van 275m2. Naast een ruime badkamer en 3 royale slaapkamers op de verdieping, biedt de riante zolder genoeg mogelijkheden voor nog eens 2 slaapkamers of een fikse hobbyruimte.

Model Bilthoven krijgt nog meer karakter met een gemetselde schoorsteen voor een open haard. De grote ramen van de woonkamer bieden reeds voldoende licht en uitzicht, een klassieke erker aan de voorgevel maakt het jaren dertig beeld helemaal af.

Afhankelijk van uw wensen, de omgeving en de eisen die plaatselijke welstandscommissie stelt, zijn diverse variaties in kleur- en materiaalgebruik mogelijk. Samen met onze architect bepaalt u zelf de kleur van gevelsteen, dakpannen en het buitenschilderwerk.

Een stenen buitenberging met een vloeroppervlak van 17,5m2. behoort standaard bij dit model. Een stenen garage geheel in de stijl van het huis is ook een mogelijkheid. Model Bilthoven heeft verschillende indelingsmogelijkheden. Open keuken of juist een traditionele kamer en suite? Het is allemaal mogelijk.